top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΓιάννης Metakomisi24

Πως θα μειώσετε τον κόπο και το κόστος μίας Μετακόμισης ?

Παρότι που η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι σηματοδοτεί ένα ευχάριστο γεγονός, εντούτοις τις περισσότερες φορές καταλήγει στην ψυχική αναστάτωση και σωματική κόπωση όλης της οικογένειας και προπάντων της νοικοκυράς.


Σίγουρα μία μετακόμιση δεν είναι μία εύκολη διαδικασία. Όμως με τις κατάλληλες και έξυπνες κινήσεις η μετεγκατάσταση του νοικοκυριού σας, μπορεί να γίνει “παιχνιδάκι” !


Ας δούμε λοιπόν μερικά tips που σας διευκολύνουν και θα σας γλυτώσουν και χρήματα.

  1. Το πρώτο πράγμα είναι να ορίσετε ένα χρονοδιάγραμμα για την οργάνωση και την πραγματοποίηση της μετακόμισης σας. Αλλά επειδή σύμφωνα νε τον Νόμο του Μέρφυ, όλα τα απρόβλεπτα θα συμβούν μαζί, καλό θα ήταν να υπολογίσετε επιπλέον χρόνο στην διάθεσή σας.

  2. Το δεύτερο πράγμα είναι να βρείτε μία αξιόπιστη εταιρεία μετακομίσεων και να συζητήσετε μαζί τους για την διαδικασία. Για παράδειγμα μπορείτε να καλέσετε τηλεφωνικά την Μετακόμιση 24 για συμβουλές, αλλά και για να σας καταρτίσουμε ένα πλάνο μετακόμισης με το κοστολόγιο του.

  3. Τρίτο σε σειρά πράγμα είναι να συλλέξετε όσες χαρτόκουτες βρείτε (έξω από super market), αλλά και μεγάλες τσάντες νάιλον.

  4. Τέταρτο πράγμα είναι να μαζέψετε τα χαλιά και να τα βάλετε (αν μπορείτε) σε πλαστικές σακούλες χαλιών.

  5. Πέμπτο και βασικότερο είναι να ξεσκαρτάρετε τα πράγματα σας. Παλιά πράγματα ή αντικείμενα που δεν σας χρειάζονται στο νέο σας σπίτι, καλό θα είναι να τα χαρίσετε.

  6. Έκτο και τελευταίο σε σειρά είναι το πακετάρισμα σε κούτες όλων των μικρών διακοσμητικών αντικειμένων αλλά και των κουζινικών (πιάτα, ποτήρια, μαγειρικά σκεύη, κλπ.). Θα πρέπει να τα πακετάρετε σωστά, ένα - ένα τυλιγμένα σε αεροπλάστ και έξω από την κούτα να κολλάτε ετικέτα που θα αναγράφει το τι περιέχει μέσα.


Σαφώς όλες οι παραπάνω ενέργειες δεν ολοκληρώνονται ούτε σε μία, ούτε σε δύο, ούτε σε τρείς ημέρες.

Θέλει ηρεμία και άνεση χρόνου.


Πάραυτα αν θεωρείτε ότι δεν θα μπορέσετε να τα καταφέρετε, ένα τηλεφώνημα θα σας λύσει το πρόβλημα.




Καλέστε μας στο 690 788 6484 και ένα συνεργείο από Έλληνες, έμπιστους, καθαρούς και προσεκτικούς τεχνικούς, θα έρθει και θα αμπαλάρει όλα σας τα αντικείμενα, όμορφα και με λεπτομέρεια. Εσείς θα πίνετε τον καφέ σας χωρίς άγχος !


Εμπιστευτείτε τους ειδικούς !

Καλέστε την Metakomisi 24


378 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page